News Flash:

SCENE SOCANTE la Galati! O mama si-a ucis gemenii nou-nascuti si apoi si-a luat viata! Bebelusii au fost gasiti in frigider

14 Martie 2016
1364 Vizualizari | 0 Comentarii
medicina legala
femeie de 40 ani din Galati murit ieri seara, dupa ce a nascut doi gemeni, care au fost gasiti, la randul lor, decedati, intr-un sac menajer bagat in frigider. Femeia a fost gasita de un echipaj SMURDin stop cardio-respirator, dupa ce sotul acesteia a sunat la 112. Ea nu a mai putut fi salvata.
"Au venit cei de la ambulanta, au gasit copiii decedati. Nu pot sa va spun mai multe lucruri decat ca noi am inceput cercetarile si s-a inceput urmarirea penala  sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere a nou-nascutului de catre mama", a declarat Vlad Grigorescu, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Galati. Din primele cercetari nu se exclude ipoteza ca femeia sa isi fi ucis nou nascutii iar apoi sa i se fi facut rau, dupa ce a nascut fara supraveghere medicala. Copiii au fost gasiti intr-un sac menajer in frigider.

"Tatal a afirmat ca pacienta a nascut in urma cu cateva ore. Am solicitat sa consultam si nou-nascutii, tatal ne-a condus intr-o alta incapere, unde a scos, dintr-un frigider, un sac menajer si ni l-a prezentat. La un prim consult am constat ca cei doi nou-nascuti erau decedati, acestia fiind de mai multe ore in frigider, in acel sac menajer. Dupa o prima cercetare si verificare a pacientei, aceasta nu prezenta urme de violenta. Ne facem sa ne gandim la ipoteza unei morti de cauza medicala, o complicatie a nasterii nesupravegheate", a precizat Liciu Calin, medic la SMURD Galati. Femeia mai avea sase copii. Autopsia si ancheta vor stabili cauzele care au dus la tragicul eveniment. 

femeie galati murit nascut decedati frigider smurd vlad grigorescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006741 (s)