News Flash:

SCENE SOCANTE la Brasov! Un politist a fost gasit spanzurat, in uniforma, pe un bulevard din apropierea sectiei. Motivul pentru care a recurs la acest gest extrem

24 Februarie 2017
1148 Vizualizari | 0 Comentarii
politist impuscat
Un politist din Brasov a fost gasit spanzurat joi noaptea pe un bulevard din oras, in fata unui bloc. Nimeni nu era in zona cand barbatul a decis sa isi ia zilele.
Colegii lui, socati de moartea agentului, fac cercetari pentru a afla ce l-a determinat sa se sinucida. Deocamdata nu au gasit vreun bilet de adio care sa-i lamureasca. Un posibil motiv ar fi un apropiat termen de judecata: barbatul fusese prins baut la volan, scrie stirileprotv.ro.
Politistul in varsta de 39 de ani a fost angajat la serviciul de investigatii criminale in 2005, iar dupa 10 ani a cerut sa fie transferat la politia transporturi feroviare. Era ajutorul sefului de post dintr-o gara a Brasovului si nu parea sa aiba probleme la munca, sustin colegii. Anul trecut a fost prins baut la volan si s-a ales cu un dosar penal, iar acum doua saptamani a aflat ca este trimis in judecata.
Rudele au povestit anchetatorilor ca ieri, ianinte sa-si puna capat zilelor, politistul si-ar fi sunat un cumnat caruia i-a cerut sa ii faca o inmormantare frumoasa, iar apoi a inchis telefonul. Barbatul era la a doua casnicie si avea un copil mic. Trupul sau a fost dus la serviciul de medicina legala pentru autopsie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005716 (s)