News Flash:

SCENE SOCANTE intr-o localitate din judetul Timis! Un barbat a incercat sa-si ucida sotia, dupa care a dat foc casei si s-a sinucis

24 Aprilie 2016
1064 Vizualizari | 0 Comentarii
macabra
Scene socante, in noaptea de joi spre vineri, in localitatea timiseana Sanmihaiu Roman. Un localnic si-a injunghiat sotia de mai multe ori, iar apoi si-a incendiat casa si s-a sinucis. Femeia a reusit sa scape cu viata, insa sotul ei a fost gasit carbonizat in ruine.
Femeia are 58 de ani si muncea in Germania de mai mult timp, spun vecinii. S-a intors recent in tara pentru a petrece sarbatorile, insa se certa constant cu sotul ei, in varsta de 63 de ani, care devenise extrem de gelos. In noaptea de joi spre vineri cei doi s-au certat, iar barbatul a pus mana pe un cutit. Si-a injunghiat sotia in stomac si in gat, apoi a incendiat casa in care locuiau si s-a injunghiat si el. Inainte de asta insa avea sa-si pregateasca in masina personala parcata in fata casei hainele de inmormantare, scrie tion.ro.
Femeia plina de sange a reusit sa fuga din casa si sa le ceara ajutor unor vecini. Acestia au sunat la 112, iar o ambulanta a preluat-o pe victima si a transportat-o la spital in stare de soc. Mai multe echipaje de ambulanta, politie, dar si pompieri au fost trimisi la locul incendiului pentru a interveni. Dupa ce au lichidat focul, pompierii au gasit si trupul barbatului, carbonizat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005720 (s)