News Flash:

SCENE SOCANTE! FLORIN SALAM, la un pas de moarte! Manelistul a fost tinta unui ATAC MAFIOT!

19 Martie 2017
1103 Vizualizari | 0 Comentarii
florin salam
Florin Salam a apelat la ajutorul temutului interlop Mircea Nebunu, liderul gruparii Sportivilor, dupa ce a fost victima unui atac de timp mafiot.
Florin Salam a trecut, recent, prin clipe de groaza, dupa ce un interlop bucurestean din sectorul 4, cunoscut sub numele de Dan Caine, a vrut sa-l injunghie, scroe SpyNews. Speriat de moarte, manelistul a cerut sprijin prietenului sau, Mircea Balus, cunoscut in lumea interlopa sub numele de Mircea Nebunu, care, desi nu este in tara, a luat imediat atitudine, scrie rtv.net. Acesta i-a transmis lui Caine un mesaj prin intermediul unui site de socializare, spunandu-i, pe un ton amenintator, ca gestul pe care l-a facut a fost unul gresit.
"Dan Caine, tu pe asta ai vrut sa-l tai (n.r. Florin Salam), cand el e mare dulceata si canta la toata lumea? Daca vrei sa te afirmi, fa-o cu altii, nu cu lautarii, sa-ti fie rusine", a transmis Mircea Nebunu.
Liderul din Berceni invoca si o lege nescrisa a lumii interlope, prin care lautarii nu trebuie agresati fizic, fiind considerati "persoane slabe, care nu se pot apara".

florin salam mircea nebunu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004628 (s)