News Flash:

SCENE INCREDIBILE! Si-a lasat prietena sa faca dragoste cu iubitul ei. Ce a urmat este de necrezut

21 Martie 2017
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
prietene

Iubiții sunt temporari, dar cei mai buni prieteni sunt pentru totdeauna, susțin două americance care au uimit lumea și despre care relatează Unilad.

Lena și Emily împart totul, inclusiv sexul – iar în video-ul postat pe canalul lor de YouTube își reamintesc de o astfel de experiență comună. Ele au povestit întreaga poveste în onoarea unui sexperiment pe care l-au planificat: o partidă de sex în trei cu tipul care, momentan, e iubitul Lenei, scrie poatenustiai.ro.

La numai o săptămână după ce s-au cunoscut acum un an în LA, Emily a fost invitată la petrecerea unui rapper necunoscut de la Hollywood și i-a cerut Lenei să vină cu ea, ca suport moral. Cum una duce la alta, Lena s-a trezit targetată într-o distracție NSFW (Not Safe for Work/Deloc Sigur pentru Muncă) care a dus mai departe la o partidă de sex în trei, descrisă de amândouă fetele ca „fierbinte” și „stângace”.

După ce și-au spus povestea, fetele și-au exprimat dorința de a relua experiența cea stângace. M-am văzut cu Adam timp de cîteva luni și amândoi avem destulă deschidere sexuală pentru a mai invita alte fete să ni se alăture. E cumva ciudat și controversat să o ai alături de tine pe cea mai bună prietenă, dar am încredere în Emily și poate fi distractiv. Deci, Adam urmează să sosească într-o oră și o să facem sex cu el. Apoi vom discuta despre asta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006016 (s)