News Flash:

SCENE CUTREMURATOARE in direct! Mirela Vaida a izbucnit in plans cand l-a vazut pe Cornel Gales

25 Aprilie 2017
1007 Vizualizari | 0 Comentarii
mirela vaida
Mirela Boureanu Vaida a izbucnit in plans in direct atunci cand l-a vazut pe Cornel Gales. Sotul Ilenei Ciuculete a aparut prima data la TV dupa decesul sotiei sale, celebra cantareata de muzica populara.

"Te vad un om atat de schimbat", i-a spus Mirela Vaida lui Cornel Gales dupa ce s-a intalnit in emisiune cu acesta.

Sotul regretatei interprete Ileana Ciuculete a aparut pentru prima data intr-o emisiune TV dupa decesul sotiei sale. Cornel Gales este total transformat dupa tot ce s-a intamplat, dar a avut puterea necesara despre a vorbi despre aceasta tragedie.

”Situatia a debutat in data de 23 februarie. Noi stateam la televizor. Ea, in 26 de ani, nu a fost niciodata racita, deci ce s-a auzit, cu raceala, nu este adevarat. Niciodata nu am vazut-o racita.

Primul semn a fost in 23 februarie. Era intinsa in pat si a simtit ca i s-a intarit ceva in zona ficatului. Mi s-a pus un carcel aici. S-a ridicat repede si am pipait, era ca un castravecior. Eu am crezut ca este colecistul. Ea imi zicea ca nu o doare, nu are nimic. Mi-a zis sa-i fac niste cartofi prajiti si sa-i pun niste branza. A mancat, a baut si un pahar de vin. A doua zi nu a mai avut nimic. In cateva zile s-a intarit acolo si am mers la spital. A facut niste analize. Cand au iesit rezultatele, asistenta m-a sunat si mi-a zis ca au iesit foarte, foarte prost. Mi-a spus sa ma duc de urgenta cu ea la spital. Am mers la spital cu ea, pe picioare, nu avea nimic. Dupa ce a facut un tomograf, medicul mi-a zis ca are ficatul facut praf. Ea nu stia nimic, medicul imi zicea mie. Eu incercam sa o conving sa mai faca niste analize. Ea nu voia sa ramana. I-a zis medicul ca ea are treaba acasa. Mi-a zis ca trebuie sa se vopseasca, sa se coafeze”, a povestit Cornel Gales.

Sursa: cancan.ro 

mirela boureanu cornel gales
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005914 (s)