News Flash:

Scapati de pietrele de la fiere cu acest amestec natural!

22 August 2017
2197 Vizualizari | 0 Comentarii
pietre la fiere
Vezica biliara este un organ cavitar, asemanator unui saculet unde se concentreaza sucul biliar secretat de ficat. Acest suc biliar va fi eliberat in timpul digestiei grasimilor, asadar dupa o masa cu grasimi. De aceea este foarte important sa consumam grasimi sanatoase, in cantitati mici-moderate si sa evitam grasimile nesanatoase (hidrogenate si saturate), precum si preparatele prajite (chiar si mancarurile cu ceapa sau alte legume calite).


Sarurile biliare si colesterolul pot cristaliza si formeaza astfel calculii (pietre) biliari. Ceea ce este foarte important de stiut este ca sucul biliar se varsa in duoden (prima parte a interstinului subtire) printr-un canal comun celui de varsare a sucului pancreatic. Astfel ca o piatra care pleaca din vezica biliara si “astupa” acest canal poate duce la pancreatita acuta, o urgenta medicala.

Veti avea nevoie de:

- 2 kg de ridiche neagra

- o sticla de 500 de ml de ulei de masline
Spalati si curatati ridichiile, apoi preparati cu ajutorul unui storcator un suc. Din 2 kg de ridichii se extrage aproximativ 500 de ml de suc. Acest suc va trebui combinat cu 500 de ml de ulei de masline. Lasati combinatia la macerat, la frigider, timp de 12 ore, timp in care va trebui sa il amestecati de cateva ori. 

Dupa scurgerea celor 12 ore, preparatul este gata de consum. Consumati intreg preparatul intr-o singura zi, dupa care in urmatoarele zile, tineti regim, exact cum ar fi tinut dupa efectuarea unei interventii de extragere a pietrelor la fiere. La numai cateva zile dupa ce veti consumat acest amestec, veti elimina toate pietrele din organism, in mod natural. 

ezica biliara organ cavitar sucul biliar ficat suc biliar grasimi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006679 (s)