News Flash:

Scapa de eczeme si acnee cu otet din cidru de mere

17 Martie 2018
1052 Vizualizari | 0 Comentarii
otet din cidru de mere

Acneea sau eczemele iti creeaza o stare de nesiguranta? Otetul din cidru de mere s-a dovedit a fi solutia castigatoare impotriva afeciunilor pielii.

Cum trateaza otetul din cidru de mere eczemele?

Otetul este o sursa excelenta de acizi acetic, lactic si malic. Acestia au proprietati antibacteriene si antifungice care reprezinta ajutoare de nadejde in lupta impotriva infectiilor pielii, a pielii uscate, inflamatiilor si mancarimilor. Otetul contine betacaroten care ajuta la regenerarea celulelor. Totodata, otetul reprezinta o sursa importanta de potasiu, care ajuta la reechilibrarea pH-ului pielii si lupta impotriva alergiilor. Otetul este bogat in vitamine si minerale esentiale, ca de exemplu pectina, sodiu, magneziu, potasiu, fier, calciu, fosfor, sulf care ajuta la intarirea sistemului imunitar. Otetul de cidru de mere, in special, este bogat in fibre care ajuta sa elimini toxinele ce cauzeaza acneea si eczemele.

Otetul din cidru de mere nu este folositor doar in cazul tratarii eczemei; este, de asemenea, de folos in curatarea si intinerirea pielii. Ai grija totusi, otetul din cidru de mere poate arde daca este folosit nediluat. Amesteca 50% apa si 50% otet din cidru de mere si, inainte de a-ti da pe fata, incearca solutia pe mana. Exista si oameni cu sensibilitate la acest tip de otet.


Ingrediente:
2 linguri de otet din cidru de mere
1 ceasca de apa
3 dischete de bumbac


Instructiuni:
Toarna acidul din cidru de mere si apa intr-un bol micut si amesteca-le bine;
Inmoaie discheta in solutie si aplica pe zona afectata.
Repeta procesul pana observi ca eczema a disparut cu totul.
Daca ai pielea mai sensibila combina 1 lingura de otet din cidru de mere cu ½ ceasca de apa.
 


acneea eczemele otetul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006253 (s)