News Flash:

Scapa de acnee pentru totdeauna cu ceapa sau faina de orz

12 Ianuarie 2018
1106 Vizualizari | 0 Comentarii
acnee1

Pentru a scapa de acnee, poti folosi faina de orz sau ceapa. Afla cum poti folosi aceste ingrediente pentru a trata problema suparatoare.

Scapa de acnee cu faina de orz sau ceapa

Daca iti doresti sa scapi de acnee folosind ingrediente naturale, atunci ai putea incerca sa folosesti faina de orz sau ceapa. Iata ce trebuie sa faci.

Masca faciala cu faina de orz

Ai nevoie de 4 linguri de faina de orz. Amesteca-le cu apa pentru a obtine o pasta. Dupa aceea masca se incalzeste putin si se aplica pe fata cat inca este calduta. Trebuie lasata pe piele pana se raceste. Dupa aceea, poate fi indepartata cu apa calda.

Orzul are rolul de a indeparta bacteriile care duc la aparitia cosurilor. Mai mult decat atat, acesta va absorbi sebumul in exces de pe fata. Masca poate fi folosita si pentru a scapa de cicatricile aparute in cazul celor care au probleme cu acneea.

Masca aceasta se prepara usor. Nu ai nevoie decat de faina de orz. Ai putea incerca acest tratament daca vrei sa scapi de acnee folosind ingrediente naturale.

Cataplasma cu ceapa

Cataplasma cu ceapa este o alta modalitate prin care poti scapa de acnee. Ai nevoie de o ceapa si de ulei de cocos. Curata ceapa, taie-o felii, dupa care pune-o la calit in ulei de cocos. Apoi o poti aplica pe zonele afectate si las-o sa actioneze cat mai mult timp. LA final, te poti clati folosind apa calduta.

Asadar, poti scapa de acnee intr-un mod simplu si eficient. Poti folosi faina de orz sau ceapa pentru a scapa de aceasta problema suparatoare.


orzul masca cataplasma ceapa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006026 (s)