News Flash:

Scapa cu un pahar cu apa de toate energiile negative acumulate in casa ta! Iata cat e de simplu

5 Mai 2018
2387 Vizualizari | 0 Comentarii
pahar

Problemele, frustrarile, nemultumirile si neajunsurile pot genera in casa noastra energii negative care sporesc starea de tensiune din jur. Mai mult decat atat, musafirii – prieteni, colegi, rude, apropiati – care ne calca pragul casei aduc cu ei o serie de vibratii care nu ne sunt intotdeauna favorabile. Nu de putine ori, acestea raman in locuinta noastra si ne afecteaza viata mai mult decat ne-am putea noi imagina. Insa pentru a scapa de energiile negative acumulate in timp in casa, indiferent ca provin de la noi sau de la vizitatori, trebuie sa stii ca avem pentru tine un truc extrem de simplu care te va ajuta sa scapi atat de atmosfera apasatoare cat si de starea de tensiune inexplicabila pe care o poti simti acasa uneori.

Poti sa scapi de energiile negative din casa ta extrem de usor. Vei avea nevoie de patru produse pe care, cu siguranta, orice persoana le are in casa. In schimb, daca nu ai sare de mare (nu toata lumea are asa ceva) o poti achizitiona de la plafar sau de la alte magazine de specialitate. Este ceva mai scumpa decat sarea iodata care se gaseste de obicei in comert, dar efectul ei va face toti banii.

Ca sa scapi de energiile negative din casa ta ai nevoie de urmatoarele produse: 
Un pahar transparent
Apa
Sare de mare
Otet alb



Da. Doar patru produse si casa ta va deveni un paradis de liniste si pace! Cum se procedeaza pentru a inlatura energiile negative:
Intr-un pahar de dimensiune medie se pune sarea de mare (se umple aproximativ o treime). Urmatoarea treime din pahar se acopera cu apa, iar cea de a treia parte cu otet alb.
Recipientul trebuie amplasat in camera in care considerati ca energile negative sunt la cea mai mare intensitate. Paharul trebuie pus intr-un loc ascuns, ferit, si lasat acolo o zi intreaga. Trebuie sa va asigurati, totodata, ca nimeni nu va umbla la el si nu va fi amplasat in alta parte timp de 24 de ore.

Dupa ce s-a scurs timpul stabilit, mergeti sa verificati paharul. Va veti confrunta cu doua situatii:
Daca paharul este cum l-ati lasat, inseamna ca nu aveti vibratii negative in casa. Puteti verifica, pe rand, fiecare incapere.
Dca paharul are pe margine multe bule, inseamna ca in locuinta voastra exista ceva probleme cu energiile. Repetati aceeasi procedura pana cand continutul paharului nu se schimba.
Dupa expirarea celor 24 de ore, continutul paharului trebuie aruncat in vasul de toaleta. Si nu uitati sa trageti apa – pentru a inlatura toate vibratiile negative!
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006764 (s)