News Flash:

Scandalul de la DNA. Carmen Dan cere REVOCAREA a doi politisti care apar in interceptarile difuzate de Vlad Cosma privind DNA Ploiesti

14 Februarie 2018
866 Vizualizari | 0 Comentarii
carmen dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a solicitat, marti, procurorului sef DNA revocarea a doi politisti care apar in inregistrarile care privesc activitatea DNA Ploiesti, anunta miercuri Ministerul Afacerilor Interne (MAI).
"Ministrul afacerilor interne a solicitat procurorului sef DNA revocarea detasarii din functie a celor doi politisti care apar in inregistrarile care privesc activitatea DNA – Serviciul Teritorial Prahova. Este vorba de comisarul sef de politie Iordache Mihai si comisarul sef de politie Florea Gabriela", a transmis Ministerul Afacerilor Interne (MAI), intr-un comunicat de presa remis miercuri MEDIAFAX.

MAI transmite ca, potrivit ordonantei de urgenta 43/2002 privind Directia Nationala Anticoruptie, revocarea din functie, inaintea implinirii termenului de detasare, a politistilor de politie judiciara detasati la DNA se face prin ordin motivat al procurorului sef.

Solicitarea lui Carmen Dan a fost facuta in cursul zilei de marti, 13 februarie 2018, completeaza MAI.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1325 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005730 (s)