News Flash:

SCANDALOS! Zeci de morminte au fost vandalizate intr-o localitate din Timis. Localnicii sunt revoltati

1 Iunie 2015
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
morminte
Nemultumire mare pentru zeci de familii din localitatea timiseana Alios, in urma cu cateva zile. Oamenii au gasit, miercuri, cimitirul din localitate vandalizat de persoane necunoscute. Politistii de acolo dau insa vina pe furtuna de saptamana trecuta, iar oamenii povestesc ca sunt intimidati sa nu depuna plangeri.
Mormintele distruse au fost descoperite miercuri de cativa localnici. Imediat in sat s-a dat alarma si locuitorii impreuna cu preotul au mers sa vada ce s-a intamplat. Mai multe cruci au fost smulse de la locul lor, iar vazele de marmura, cimentate pe morminte, au fost sparte, scrie tion.ro.
Oamenii i-au chemat in ajutor pe politisti, iar oamenii legii au gasit explicatia rapid. Furtuna a fost cea care a smuls crucile si vazele de marmura cimentate pe morminte.
„In sat sunt foarte multi batrani, nu-i apara nimeni. Din cate stiu nimeni nu a depus plangere pentru ca au fost intimidati de politisti. Ne spun ca sunt prea putini, ca au mai multe localitati de pazit si ca nu fac fata. Au mai fost furturi in localitate insa nu s-a facut nimic. Acum politistii au spus ca nu stiu la ce sa incadreze ceea ce s-a intamplat in cimitir”, povesteste un locuitor al localitaitii timisene.
Mai mult, in statisticile de anul trecut publicate pe site-ul politm.ro in zona apare un coeficient de criminalitate zero.

mormintele distruse criminalitate zero
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1989 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004858 (s)