News Flash:

SCANDALOS! Unul dintre cei 7 violatori din Valeni (Vaslui), la un pas de libertate

8 Iunie 2018
987 Vizualizari | 0 Comentarii
violatorii

Unul dintre cei 7 tineri condamnati dupa ce, in noiembrie 2014, au agresat sexual, timp de mai multe ore, o eleva in varsta de 18 ani care se intorcea de la scoala in localitatea Valeni (Vaslui), este la un pas de libertate, dupa ce judecatorii au admis cererea de eliberare a acestuia.


Magistratii din cadrul Judecatoriei Vaslui au admis liberarea conditionata formulata pe numele lui Alin Dumitru Rotaru.

”Instanta admite propunerea Comisiei de liberare conditionata din cadrul Penitenciarului Vaslui privind liberarea conditionata a persoanei condamnate Rotaru Alin Dumitru. Dispune liberarea conditionata a condamnatului Rotaru Alin Dumitru, anterior executarii integrale a pedepsei de 6 ani si 4 luni de inchisoare”, arata judecatorii vasluieni.

Decizia instantei de fond nu este definitiva, ea putand fi contestata.
eleva in varsta de 18 ani care se intorcea de la scoala. Cei sapte tineri au primit pedepse cuprinse intre 6 si 10 ani de inchisoare pentru fapta comisa.

Rotaru a fost acuzat de viol in forma agravanta si lipsire de libertate, el fiind unul dintre cei trei acuzati care si-au recunoscut faptele.

Pe de alta parte, judecatorii au respins cererea de liberarea conditionata in cazul altui tanar dintre cei sapte, care avea de ispasit o pedeapsa mai mica, decizia instantei fiind motivata de faptul ca inculpatul nu a achitat sumele reprezentand daune morale datorate victimei.


condamnati valeni vaslui libertate magistratii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1322 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006081 (s)