News Flash:

SCANDALOS! Un sofer beat si fara permis a fost lasat in libertate dupa ce a lovit o fetita aflata in scaun cu rotile

11 Octombrie 2016
1025 Vizualizari | 0 Comentarii
sofer beat si fara permis
Decizie inexplicabila a procurorului care trebuia sa se ocupe de cazul lui Ioan Gritar. Acesta a decis sa nu il prezinte magistratilor cu propunere de arestare preventiva, desi a comis mai multe infractiuni si avea deja patru dosare penale pentru conducere fara permis. Soferul a fost lasat liber, desi a condus beat si fara permis o masina cu numere false, iar dupa ce a accidentat o fetita in scaun cu rotile a fugit de la fata locului.
Ioan Gritar a fost retinut pentru 24 de ore sambata noapte. Cu cateva ore inainte de a primi ordonanta barbatul a fost prins de politistii de la Rutiera. Se urcase baut si fara permis la volanul unei masini neinmatriculate, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, a iesit de pe drum si a lovit o fetita in scaun cu rotile care statea in fata casei, scrie tion.ro.
Pe sofer nu l-a interesat nicio clipa de copil si imediat dupa producerea accidentului a fugit. A fost prins ulterior de politistii de la Rutiera, care au stabilit ca barbatul avea o alcoolemie de 0,68 miligrame de alcool pur per litru in aerul expirat.
Imediat dupa ce i-a expirat ordonanta de retinere pentru 24 de ore soferul, care mai are patru dosare penale pentru conducere fara permis, a fost lasat in libertate de procurorul care se ocupa de caz. Acesta nici macar nu s-a mai obosit sa il prezinte instantei cu propunere de arestare preventiva.

decizie inexplicabila procurorului ioan gritar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008438 (s)