News Flash:

SCANDALOS! Masina salvarii, folosita pe post de taxi! Soferul unei ambulante din Lugoj ia mai multi autostopisti in masina. Acesta va fi dat afara

30 Decembrie 2015
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
ambulanta taxi
Conducerea Serviciului de Ambulanta Timis a deschis o ancheta dupa ce soferul unei autosanitare a fost filmat, in zona municipiului Lugoj, in timp ce lua de pe strada mai multe persoane care faceau autostopul, iar imaginile au fost postate pe internet. 
Directorul Serviciului de Ambulanta Timis, Iancu Leonida, a declarat, luni, ca a fost deschisa o ancheta administrativa pentru a se lua masurile legale fata de soferul unei ambulante care a luat persoane "la ocazie" de pe marginea drumului, contrar regulamentului, scrie ziuadevest.ro.
Imagini cu acest incident au aparut pe internet, luni, fiind filmate de un trecator, in zona municipiului Lugoj.
"S-a deschis o ancheta administrativa, il bagam (pe sofer - n.r.) in Comisia de disciplina si luam masurile legale. Este o abatere foarte grava si nu avem voie sa luam nici apartinatorul bolnavului, daramite oameni de pe marginea drumului. Probabil se lasa cu desfacerea contractului de munca", a declarat Iancu Leonida.
Directorul Serviciului de Ambulanta Timis a precizat ca nu era vorba despre o ambulanta in misiune cu personal medical, ci de o autosanitara de transport in care se afla doar soferul.

lugoj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004766 (s)