News Flash:

SCANDALOS! Cum se fura la pompele din Romania cand angajatul benzinariei ii spune soferului: “Pot sa va ajut?”

6 Decembrie 2017
1009 Vizualizari | 0 Comentarii
pompa

Cine ar fi crezut ca propozitia “Pot sa va ajut?” spusa la benzinariile din Bucuresti poate aduce mai multa paguba decat ajutor? Ei bine, in Romania totul pare a fi posibil. Mai ales furtul.

Sunt cazuri in care angajatii benzinariilor din Romania sunt mai degraba dusmanii clientilor. Un astfel de caz a fost povestit in urma cu cativa ani de un motociclist pe forumul motociclism.ro.

“Iesisem la ora 22 de la munca si in drum spre casa am oprit la …. (numele benzinariei). Am bagat benzina si stergeam geamurile. La doua pompe mai incolo de mine vine o “tanti” la vreo 40-45 de ani. O acosteaza “baiatul de la pompa”, ea ii zice cat sa bage si se duce la casierie, in magazin. “Baiatul de la pompa” scoate un bidon de 5-6 l din tomberonul de langa pompa, il umple, il baga la loc in tomberon si continua sa-i umple lui “tanti” rezervorul. Femeia a platit suma si a plecat. P-asta chiar n-o stiam!”, a scris motociclistul indignat.

Acesta a adaugat: “De atunci nu bag decat cu manuta mea benzina sau daca nu scap de “Baiatul de la pompa”, stau langa el pana termina de bagat. Cine stie cate bidoane am umplut fara sa stiu…”


benzinariilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004984 (s)