News Flash:

SCANDAL URIAS in Liga I! Un antrenor arunca bomba: Sotia lui Reghecampf ar fi avut un amant

14 Ianuarie 2017
1211 Vizualizari | 0 Comentarii
prodan
Scandal imens in fotbalul romanesc. In centrul atentiei sunt sotia antrenorului Stelei si un fost jucator al echipei nationale, in prezent antrenor. Ionel Ganea a lansat o serie de acuzatii extrem de dure la adresa Anamariei Prodan prin care a insinuat faptul ca aceasta ar avea relatii 'intime' cu Dan Alexa.

„Pana acum, de cand a revenit Reghe la Steaua, impreuna cu «impresarul anului 2016», s-au facut transferuri proaste la echipa. S-au adus jucatori pentru a umple golurile, dar singurul transfer bun a fost Tamas. Dintre jucatorii adusi, tineri sau cu experienta, nu a confirmat niciunul. E un mare semn de intrebare ca s-au adus fotbalisti care nu joaca decat 4-5 meciuri pe sezon si iau 4-5.000 de euro pe luna.

Nu zice nimeni ca a distrus echipe?! Unde sunt FC Snagov, Petrolul, Navodari, U Cluj sau Buftea? Toate sunt distruse. Acum se distruge si Steaua. Ce face Reghe e conflict de interese. Nu vedeti ca joaca doar fotbalistii care au contract cu impresarul anului 2016? Impresarul a dus jucatori la Chiajna si i-a dat un bonus si presedintelui de acolo.

Acum si-a adus si antrenor, Dan Alexa. Are o relatie mai intima cu el, mai deosebita. Se intalnesc in timpul liber, la chef. Se viziteaza. La Chiajna, primarul Minea sta cuminte si primeste si el cate ceva. Asa se intampla si la Steaua, cu oierul, ciobanasul”, a spus Ganea, la Sport.ro.
Reactia sotiei lui Laurentiu Reghecampf a venit imediat, dar a fost una extrem de impaciuitoare. "Eu am o parere senzationala despre Ionel Ganea. Are un caracter deosebit si e un antrenor de mare viitor. Eu sunt in Antalya, semnez un contract, si nu am apucat sa vad nimic. Nu cred ca Ionel Ganea a spus asa ceva. Eu l-am asistat pe Ionel Ganea la contractul cu Voluntariul, cand a semnat ca sa fie antrenor principal al echipei. Am incercat sa il ajut cand a venit sa vorbeasca despre problemele pe care le avea fiul lui la Rapid.

Consider ca suntem prieteni si ca relatia noastra se bazeaza pe respect. Il reprezint pe Dan Alexa de un an, timp in care l-am asistat la cateva contracte. Dan Alexa ne este prieten foarte bun de familie si un om incredibil. Repet, nu cred ca Ionel Ganea a declarat asa ceva. Voi vorbi cu avocatul meu, Dan Idita, si revin cu amanunte. Eu sunt mandra ca-l reprezint pe Dan Alexa, cel mai tanar si de perspectiva antrenor roman. La fel de mandra sunt ca l-am asistat pe Ionel Ganea la semnarea contractului lui cu FC Voluntari", a spus Anamaria prodan, conform stiripesurse.

scandal fotbalul romanesc stelei ionel ganea anamariei prodan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1100 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005918 (s)