News Flash:

Scandal in toata regula intre interlopii din Timisoara, la mall

20 Februarie 2015
1681 Vizualizari | 0 Comentarii
Scandal in toata regula intre interlopii din Timisoara, joi dupa-amiaza. Acestia s-au luat la bataie chiar in parcarea principalului centru comercial din Timisoara si, dupa cateva zeci de minute, conflictul a reizbucnit, de aceasta data in interiorul mall-ului. 
Conflictul a inceput joi dupa-amiaza, in jurul orei 13.30, in parcarea mall-ului din Timisoara. Aici Ion Smeu, in varsta de 36 de ani, a fost batut de alti doi barbati, Sorin Flucsa, de 33 de ani, si Adrian Talos, de 32 de ani, scrie tion.ro.
Aproximativ 20 de minute mai tarziu, scandalul a izbucnit din nou, de aceasta data in incinta centrului comercial. Atunci, unul dintre atacatori, Sorin Flucsa a fost batut de Lucian Boncu, in varsta de 36 de ani, si Marius Calafeteanu, de 34 de ani.
Oamenii legii timisoreni spun ca Ion Smeu a depus o plangere la Politie pentru agresiune, iar politistii au deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente, in care sunt cercetati toti cei cinci barbati implicati in scandal.
Pe de alta parte, persoane care au asistat la cele doua incaierari povestesc ca numarul celor implicati in scandal a fost mult mai mare, iar o pare dintre ei erau inarmati cu tevi si cutite.

lucian boncu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005892 (s)