News Flash:

SCANDAL in HOLOGRAF? Dan Bittman...

22 Aprilie 2017
1880 Vizualizari | 0 Comentarii
Holograf
Trupa multor generatii de romani, Holograf este mai aproape ca niciodata de momentul crucial cand va incepe o noua etapa, intr-o noua formula. Dan Bittman nu se mai fereste sa se promoveze fara colegii cu care a facut istorie: concerteaza singur, si, recent, si-a lansat primul sau site personal, cu propriile piese, emisiuni si povestea sa, in care Holograf reprezinta doar o etapa a carierei.


Artistul a inceput sa concerteze si singur, dovada ca diseara isi va canta propriile piese intr-un club din Constanta, alaturi de folkistul si colaboratorul trupei Holograf Marius Batu.


Aparent una cele mai sudate trupe pop-rock romanesti, Holograf, traverseaza o perioada tulbure. Chiar liderul, Dan Bittman, ar fi de vina pentru faptul ca formatia sta pe un butoi cu pulbere, fiindca il incearca dorinta de a-si cauta norocul solo pe piata muzicala.


40 de ani ar implini Holograf anul viitor, daca soarta i-ar tine impreuna pe Dan Bittman, Mugurel Vrabete,  Tino Furtuna, Romeo Dediu si Edi Petrosel. Aceasta aniversare sta insa sub semnul intrebarii. Spre dezamagirea multor fani – si mai ales a multimii de admiratoare a celor din Holograf, care de-a lungul anilor au frant multe inimi -, zazania dintre cei 5 ar putea duce la destramarea trupei.


E deja ceva vreme de cand circula zvonuri ca Bittman si-ar pregati o cariera solo, iar deciziile pe care le-a luat lucrurile pe care le-a facut in ultima vreme par sa confirme ce spune gura lumii.


Se promoveaza exclusiv pe sine

Pe acest site, Bittman promoveaza noua sa emisiune online, “Bandittman Show” si isi prezinta doar piesele compuse de el pentru Holograf – piese care, de altfel, sunt emblematice pentru discografia trupei, cum ar fi “Primavara incepe cu tine”, “Cat de departe”, “Bine ai venit in viata mea” ori ”Dincolo de nori”, cu care a mers la Eurovision in 1994, an cand a avut prima tentativa de a se desparti de colegii lui! Atunci s-a prezentat in nume propriu la preselectia nationala Eurovision, pe care a castigat-o, dar a avut mai putin noroc in finala concursului, urcand doar pe locul 21 din 25.


“Toata viata mea e in cantecele mele”, isi prezinta sumar creatiile Bittman, disociindu-se clar de zecile de succese muzicale lansate cu Holograf.



Ca la partaj, Dan Bittman s-a grabit sa-si fidelizeze si fanele: odata cu noul sau site, a lansat o linie de bijuterii din argint si inox, coliere si bratari, dar si papuci si tricouri, toate personalizate cu autograful sau.

holograf dan bittman concerteaza marius batu solo piata muzicala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006208 (s)