News Flash:

Satul de glumele vecinilor din sat, acest taran si-a facut operatie de schimbare de sex la 22 de ani! Acum e femeie si isi zice Cassandra. Doamne, dar sa vezi CUM ARATA

8 August 2017
3219 Vizualizari | 0 Comentarii
taran
O vorbă din bătrâni spune că, dacă ești ambițios, poți muta munții din loc. În același timp, însă, dacă ești înțelept, îi lași în pace, că nu te deranjează cu nimic!

 

Cam aceste este cazul unui tăran dintr-un sat din statul Iowa, SUA. Nu a avut parte de o copilărie deloc fericită. Asta din cauza comportamentului feminin arătat, pentru care s-a ales cu multe glume din partea vecinilor și a colegilor, dar și cu multe bătăi din partea tatălui, extrem de comformist și de modă veche.

Așa se face că, imediat cum a împlinit vârsta majoratului, a fugit de acasă și a luat-o de la capăt, în Miami, Florida. Timp de 4 ani, a lucrat din greu și a reușit să strângă 200.000 de dolari – prețul unei operații totale de schimbare de sex. Iar acum, Cassandra – așa cum își zice – locuiește la Hollywood și și-a croit un drum în lumea dansului și a burlesque-ului, îndeplinindu-și visul de o viață.


„Am trecut prin chinuri inimaginabile în copilărie, apoi am trecut prin alte chinuri, strângând bani și apoi prin dureri inimaginabile din cauza operațiilor, dar acum pot spune, în sfârșit, că sunt femeia fabuloasă care am dorit mereu să fiu„, mărturisește Cassandra.

 

b43


b45

 



iowa hollywood cassandra
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007002 (s)