News Flash:

Sase persoane au fost arestate pentru trafic de minori si proxenetism

21 Iunie 2018
1005 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu

Sase persoane au fost arestate pentru mai multe infractiuni, printre care trafic de minori si proxenetism, in urma urma unei actiuni desfasurate in Constanta si in orasul Ovidiu, unde au fost facute sapte perchezitii.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie aonstanta, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta si procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanta au facut sapte perchezitii in Constanta si Ovidiu. Actiunea a vizat mai multe persoane suspectate de trafic de minori, proxenetism si folosirea prostitutiei infantile, fapte savarsite incepand cu 2017 in judetul Constanta.

In urma perchezitiilor, au fost ridicate doua autoturisme si sume de bani in lei si valuta.

Douasprezece persoane, cu varste cuprinse intre 20 si 65 de ani, au fost duse la sediul DIICOT Constanta, pentru audieri. Sase dintre acestea au fost retinute pentru 24 de ore, pentru trafic de minori, proxenetism si folosirea prostitutiei infantile, fata de alte doua persoane fiind luata masura controlului judiciar.

Suspectii au fost dusi la  Tribunalului Constanta, care a emis pe numele a patru dintre ei mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile, fata de ceilalti doi fiind luata masura arestului la domiciliu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1361 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007275 (s)