News Flash:

Sarbatoarea Sfintei Cuvioase Parascheva si Zilele Iasului, in siguranta!

9 Octombrie 2016
1080 Vizualizari | 0 Comentarii
jandarm00
Pentru ca cetatenii sa se bucure in liniste si siguranta de sarbatoarea Sfintei Cuvioase Parascheva si de Zilele Iasului, Seful Inspectoratului de Politie Judetean (IPJIasi, chestor de politieScripniciuc Ioan a dispus ca peste 900 de politisti sa fie in strada, in aceste zile.

Astfel, in perioada 9 - 16 octombrie, se vor afla la datorie  960 de politisti de la ordine publica, de la rutiera, de la transporturi, precum si de la structurile de interventie rapida, investigarea criminalitatii economice, investigatii criminale, arme, explozivi si substante periculoase, suplimentar fata de dispozitivele curente. Cei 960 de politisti vor actiona cu autospecialele din dotare pentru prevenirea faptelor antisociale, apararea patrimoniului public si privat, cresterea sigurantei rutiere si a transporturilor feroviare, astfel incat pelerinii sa se bucure in liniste de aceasta sarbatoare. Vor fi organizate, zilnic, in aceasta perioada, patrule de siguranta publica, atat pedestre cat si auto.

In aceste zile, politistii ieseni vor fi prezenti si vor actiona pentru siguranta cetateanului la manifestarile religioase si evenimentele cultural-artistice, la care se estimeaza ca va participa un numar mare de persoane. Pentru prevenirea evenimentelor rutiere si asigurarea fluentei traficului, 145 de politisti rutieri vor actiona pe tronsoanele de drumuri nationale si DE 583, utilizand, zilnic, intreaga aparatura radar din dotare. O atentie deosebita va fi acordata arterelor rutiere ce converg catre municipiul Iasi.Totodata, politistii de la transporturi vor actiona pe trenurile de calatori, in  statii si triaje de cale ferata si in aerogara Iasi, pentru prevenirea incidentelor.

siguranta zilele iasului ipj iasi scripniciuc ioan politisti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007560 (s)