News Flash:

Sapte restaurante din centrul Timisoarei inchise de Protectia Consumatorilor

12 Martie 2019
1160 Vizualizari | 0 Comentarii
timisoara

Inspectorii Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor, Regiunea Vest Timis, au efectuat in ultima perioada controale la restaurante din centrul orasului de pe Bega. Au inchis sapte restaurante in cateva zile…

Claudiu Sorin Susanu, noul comisar sef al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Vest Timis, a spus ca a inchis, impreuna cu colegii sai, sapte restaurante unde s-au constatat nereguli. Cele sapte restaurante din Timisoara au fost si sanctionate cu amenzi in valoare de aproximativ 50.000 de lei. Cinci dintre aceste restaurante si-au remediat problemele si au fost redeschise, iar reprezentantii celorlalte doua lucreaza la remedierea problemelor constatate de inspectori pentru a porni din nou activitatea.

„Sapte agenti economici, care desfasoara acte de comert in domeniul alimentatiei publice, au fost sanctionati cu masura de suspendare a activitatii pentru ca, din punctul nostru de vedere, puneau in pericol securitatea si siguranta consumatorilor. Atat timp cat ma voi ocupa de aceasta zona, tot ce pune in pericol sanatatea consumatorilor nu va fi tolerat. Inclusiv in locatii care se afla in punctul zero al Timisoara au fost descoperite nereguli grave”, a spus Claudiu Sorin Susanu.

Inspectorii CJPC au descoperit, in timpul controalelor, produse din carne si oua expirate, unele chiar de peste un an, peste crud lasat de peste trei ore la temperaturi de peste 25 de grade Celsius, produse alimentare depozitate in galeti de vopsea si alte nereguli. Au fost descoperite si produse care nu aveau elemente de identificare si produse care au fost preparate, probabil, si servite si ulterior congelate pentru a fi servite din nou.


protectia consumatorilor timis bega restaurante
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005133 (s)