News Flash:

Sapte liceeni din Timis, eliminati din BAC-ul de toamna!

24 August 2017
969 Vizualizari | 0 Comentarii
bac in banca 2
Sapte absolventi de liceu din judetul Timis, care au sustinut, miercuri, proba obligatorie a profilului din cadrul sesiunii de toamna a BAC-ului, au fost eliminati din examen pentru tentativa de frauda, sase dintre acestia fiind surprinsi cu casti bluetooth in urechi.
Inspectorul scolar general al judetului Timis, Aura Danielescu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, ca au fost eliminati sapte absolventi de liceu care au sustinut proba obligatorie a profilului si specializarii din cadrul sesiunii de toamna a examenului de Bacalaureat.
Sase dintre candidati, care sustineau proba scrisa la Istorie la Colegiul Tehnic “Henri Coanda” din Timisoara si la un liceu din orasul Lugoj, au fost surprinsi de profesorii supraveghetori cu casti bluetooth introduse in urechi.
De asemenea, un alt candidat, care sustinea proba scrisa la Matematica la Colegiul “I. C. Bratianu” din Timisoara, a fost eliminat din examen pentru ca a luat o ciorna de la un coleg.
Cei sapte elevi care au incercat sa fraudeze Bacalaureatul au primit nota 1, au fost eliminati din examen si nu se vor putea prezenta la urmatoarele doua sesiuni.
582 de candidati din judetul Timis s-au inscris pentru a sustine, miercuri, proba scrisa la Matematica, iar alti 124 la Istorie. Luni, un alt elev din judetul Timis a fost eliminat din proba scrisa la Limba Romana, dupa ce i-a sunat telefonul in sala de examen.
In total, din judetul Timis s-au inscris la sesiunea de toamna a BAC-ului 1.203 de absolventi de liceu, dintre care 716 provin din promotia actuala, iar 487 din promotiile anterioare. Promovabilitatea la examenul de Bacalaureat din acest an a fost de 72,94%, in judetul Timis.
 Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006467 (s)