News Flash:

Sanse mari ca primarul Nichita sa fie suspendat din functie

21 Mai 2015
758 Vizualizari | 1 Comentarii
nichita
Astazi, 21 mai, in urma solicitarii telefonice si in scris adresata de prefectul judetului Iasi Curtii de Apel Bucuresti, la ora 12:47 a fost inregistrata adresa prin care Curtea de Apel Bucuresti comunica incheierea nr. 542/C din data de 8 mai 2015, pronuntata de judecatorul de drepturi si libertati in dosarul cu nr. 15792/3/2015, privind dispunerea masurii preventive de arest la domiciliu in privinta lui Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iasi.

Grupul de lucru deja constituit la nivelul Institutiei Prefectului a fost insarcinat cu misiunea de a analiza continutul documentelor comunicate de catre instanta si de a propune masurile adecvate. Termenul de predare a raportului a fost fixat pentru vineri, 22 mai, ora 12:00. La fel ca si in cazul presedintelui Consiliului Judetean (CJ), pana la solutionarea finala a lucrarii, Institu?ia Prefectului nu va face niciun fel de referiri publice cu privire la continutul dosarului sau la solutia preconizata.

domiciliu gheorghe nichita iasi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Calin  | #823
Pentru a obţine un succes, trebuie să crezi în tine însuţi, să faci ceea ce trebuie făcut, când trebuie făcut, şi să continui până când reuşeşti. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: mcalin007@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0926 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033192 (s)