News Flash:

Samsung le recomanda utilizatorilor Galaxy Note 7 sa isi inchida telefoanele

11 Octombrie 2016
973 Vizualizari | 0 Comentarii
Samsung Galaxy Note 7
Samsung Electronics Co Ltd recomanda utilizatorilor de telefoane Galaxy Note 7 sa le inchida din motive de siguranta, in timp ce se fac alte investigatii, potrivit BBC.
De asemenea, compania din Coreea de Sud a declarat ca va opri toate vanzarile acestui telefon, potrivit BBC.
Samsung a rechemat aproximativ 2,5 milioane de telefoane in luna septembrie, dupa ce utilizatorii s-au plans de faptul ca bateriile explodau. Mai tarziu, compania si-a asigurat clientii ca toate dispozitivele inlocuite sunt in siguranta.
Cu toate acestea, exista acum dovezi ca si telefoanele noi pot lua foc, dupa ce un barbat din Kentucky a relatat ca s-a trezit intr-un dormitor plin de fum din cauza unui Galaxy Note 7 inlocuit. iar un zbor intern al Statelor Unite ale Americii a fost evacuat dupa ce un nou dispozitiv Samsung a inceput sa emita fum in cabina.
"Deoarece siguranta consumatorilor ramane prioritatea noastra, Samsung solicita tuturor partenerilor de distributie la nivel global sa sisteze vanzarea sau inlocuirea acestor dispozitive, in timp ce ancheta se afla in desfasurare", a declarat un oficial al companiei.
"Consumatorii care detin fie un dispozitiv original sau un Galaxy Note 7 inlocuit sunt sfatuiti sa inchida aceste dispozitive", a mai adaugat acesta.
Presa din Coreea de Sud sugereaza ca Samsung va opri permanent vanzarea acestui telefon.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005176 (s)