News Flash:

Salvarea copiilor din Pestera din Thailanda: Primele imagini cu cei 12 baieti, internati in spital. Care este starea lor dupa ce au ramas captivi in subteran peste doua saptamani I FILMUL operatiunii

12 Iulie 2018
866 Vizualizari | 0 Comentarii
copiii din pestera

Primele imagini cu cei 12 copii si antrenorul lor, dupa operatiunea de salvare dramatica din pestera din Thailanda, unde au ramas captivi mai bine de doua saptamani, au fost facute publice.
Baietii, aflati in spital, pot fi vazuti cu arata semnul victoriei. Minorii se afla izolati intr-un salon steril, dar parintii i-au putut vedea dintr-o incapere alaturata prevazuta cu geam, din cauza riscului de infectii, relateaza BBC.

Potrivit martorilor, baietii si antrenorul au fost sedati ca sa nu intre in panica in timpul operatiunii de salvare, extrem de dificile. 

Reprezentantii Fortelor Navale din Thailanda, Thai Navy Seals, a publicat un nou videoclip care prezinta operatiunea de evacuare din pestera de pe parcursul celor trei zile. Copiii, cu varste cuprinse intre 11 si 16 ani, si antrenorul lor in varsta de 25 de ani au fost declarati disparuti in data de 23 iunie. Dupa ce acestia au intrat in subteran, ploaia torentiala a cauzat inundarea pesterii.
Mai multi participanti la operatiunea dramatica de salvare, au declarat ca baietii au fost puternic sedati pentru a se evita anxietatea in timp ce treceau prin trecatorile inundate intunecate si inguste.

"Unii dintre ei au adormit, iar unii se jucau cu propriile degete, erau draguti - dar ei respirau, trebuia sa fie scosi la suprafata", a declarat seful operatiunii de salvare, Chaiyananta Peeranarong, pentru AFP.

Fiecare baiat a fost legat de unul dintre cei doi scafandri salvatorii care aveau sarcina de a-i scoate la suprafata, in zonele inundate din pesera, iar pe portiunile uscate din subteran au fost purtati pe targa. 
 

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006172 (s)