News Flash:

Salvamontista batuta la Straja - Miruna Inel ar intentiona sa isi retraga plangerea impotriva interlopului Palesica

28 Februarie 2016
1266 Vizualizari | 0 Comentarii
miruna inel 1
Salvamontista Miruna Inel care a fost batuta de recidivistul Constantin Palesica intr-un bar din statiunea montana Straja ar intentiona sa isi retraga plangerea, un notar sustinand ca aceasta s-a prezentat la el in birou si a vrut sa depuna o cerere in acest sens.
Notarul Adrian Grigore Margineanu scrie, pe pagina sa de Facebook, ca salvamontista s-a prezentat in biroul sau cu o cerere de retragere a plangerii penale.
"Nu pot crede: ”, scrie notarul.
Aceasta adauga ca a invitat salvamontista si pe avocatul care o insotea sa ii paraseasca biroul.
"Si totusi am crezut, dar i-am invitat sa paraseasca biroul si sa mearga unde vor deoarece calculatorul meu refuza sa scrie asa ceva. Reactia avocatului a fost . Uite ca nu vreau sa-l spal”, scrie notarul.
Contactat de corespondentul MEDIAFAX, notarul a declarat ca salvamontista s-a prezentat in biroul lui insotit de avocatul lui Constantin Palesica.
"Eu am refuzat sa semnez o asemenea cerere, intrucat nu mi s-a parut moral. O tara intreaga a vazut ce s-a intamplat”, a spus Adrian Grigore Marginean.
La randul ei, salvamontista Miruna Inel, intrebata de corespondentul MEDIAFAX de ce doreste sa isi retraga plangerea, a fost evaziva in declaratii: "Momentan nu vreau sa discut despre asta... Inca nu am hotarat nimic.... ".
Intrebata daca se fac presiuni asupra ei, Miruna Inel a raspuns: "Nu e vorba de nicio presiune. Inca nu stiu nimic...”.
In februarie, salvamontista Miruna Inel (21 de ani) a fost batuta de recidivistul Constantin Palesica intr-un bar din statiunea montana Straja (Hunedoara), la incident asistand fara sa intervina jandarmul montan Sorin Moldovan, aflat in timpul liber. Constantin Palesica a fost arestat pentru 30 de zile, Judecatoria Petrosani emitand un mandat in acest sens, iar in cazul jandarmul montan care a asistat la incident fara sa intervina, Jandarmeria Hunedoara a sesizat Parchetul Militar Timisoara. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005480 (s)