News Flash:

Salata frantuzeasca, perfecta pentru sarbatori. Iata cat de usor se prepara. IESE UN DELICIU!

6 Aprilie 2017
1291 Vizualizari | 0 Comentarii
salata frantuzeasca
Salatele frantuzesti se caracterizeaza printr-o structura fina si un mod de servire elegant. Fiecare strat are nuanta sa unica, iar gustul salatei este unul armonios si distins.
Pregatiti toate ingredientele si radeti-le direct in bol.


Ingrediente:
150-200 g de cascaval
150-200 ml de maioneza
2 mere
oua fierte
2 morcovi proaspeti
1 ceapa

Mod de preparare

1. Primul strat: puneti ceapa oparita preventiv si taiata semirondele (puteti omite ceapa daca nu va place) si ungeti cu maioneza.
2. Apoi dati prin razatoarea mare 1 mar si ungeti-l cu maioneza.
3. Al treilea strat: veti da prin razatoarea mare 2 oua si veti unge din nou cu maioneza.
4. Dati 1 morcov prin razatoarea mica si intindeti deasupra maioneza.
5. Puneti deasupra cascavalul dat prin razatoarea mica.
6. Repetati straturile: radeti cel de-al doilea mar + maioneza, apoi radeti ouale ramase + maioneza, morcovul ras + maioneza si la sfârsit – cascavalul.

sursa: viatasisanatate 

bol cascaval maioneza oua fierte razatoarea mare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005850 (s)