Salatele frantuzesti se caracterizeaza printr-o structura fina si un mod de servire elegant. Fiecare strat are nuanta sa unica, iar gustul salatei este unul armonios si distins. Pregatiti toate ingredientele si radeti-le direct in bol.
Ingrediente: 150-200 g de cascaval 150-200 ml de maioneza 2 mere 4 oua fierte 2 morcovi proaspeti 1 ceapa
Mod de preparare
1. Primul strat: puneti ceapa oparita preventiv si taiata semirondele (puteti omite ceapa daca nu va place) si ungeti cu maioneza. 2. Apoi dati prin razatoarea mare 1 mar si ungeti-l cu maioneza. 3. Al treilea strat: veti da prin razatoarea mare 2 oua si veti unge din nou cu maioneza. 4. Dati 1 morcov prin razatoarea mica si intindeti deasupra maioneza. 5. Puneti deasupra cascavalul dat prin razatoarea mica. 6. Repetati straturile: radeti cel de-al doilea mar + maioneza, apoi radeti ouale ramase + maioneza, morcovul ras + maioneza si la sfârsit – cascavalul.
Comentarii (0)