News Flash:

Salata de peste cu sfecla, o alegera sanatoasa pentru dezlegarile din post

15 Aprilie 2018
1072 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de peste cu sfecla

Salata de peste cu sfecla, o alegera sanatoasa pentru dezlegarile din post. 

Ingrediente:

2 sfecle coapte

250 g file de peste afumat

2 morcovi fierti

4 cartofi fierti

3-4 linguri maioneza

sare

piper

patrunjel pentru ornat

Se taie pestele in cuburi. Se rad morcovii si cartofii fierti, apoi se amesteca cu maioneza, sare si piper dupa gust.

Se rade sfecla coapta, intr-o forma circulara se asaza un strat de peste, apoi unul de cartofi si morcovi cu maioneza si unul de sfecla rasa. Se orneaza cu peste si verdeata, apoi, dupa ce se preseaza usor straturile, se inlatura forma.

sursa: restaurantedelux.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salata de peste cu sfecla, o alegera sanatoasa pentru dezlegarile din post. 

Ingrediente:

2 sfecle coapte

250 g file de peste afumat

2 morcovi fierti

4 cartofi fierti

3-4 linguri maioneza

sare

piper

patrunjel pentru ornat

Se taie pestele in cuburi. Se rad morcovii si cartofii fierti, apoi se amesteca cu maioneza, sare si piper dupa gust.

Se rade sfecla coapta, intr-o forma circulara se asaza un strat de peste, apoi unul de cartofi si morcovi cu maioneza si unul de sfecla rasa. Se orneaza cu peste si verdeata, apoi, dupa ce se preseaza usor straturile, se inlatura forma.

sursa: restaurantedelux.ro

Salata de peste cu sfecla, o alegera sanatoasa pentru dezlegarile din post. 

Ingrediente:

2 sfecle coapte

250 g file de peste afumat

2 morcovi fierti

4 cartofi fierti

3-4 linguri maioneza

sare

piper

patrunjel pentru ornat

Se taie pestele in cuburi. Se rad morcovii si cartofii fierti, apoi se amesteca cu maioneza, sare si piper dupa gust.

Se rade sfecla coapta, intr-o forma circulara se asaza un strat de peste, apoi unul de cartofi si morcovi cu maioneza si unul de sfecla rasa. Se orneaza cu peste si verdeata, apoi, dupa ce se preseaza usor straturile, se inlatura forma.

sursa: restaurantedelux.ro


sfecla
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004933 (s)