News Flash:

Sa nu reincalzesti niciodata aceste 7 alimente pentru ca pot deveni periculoase pentru sanatate!

26 Aprilie 2018
6167 Vizualizari | 0 Comentarii
alimente

Multi dintre noi avem tendinta de a reincalzi mancarea si sa o consumam o doua sau chiar a treia oara. Cu toate acestea, exista alimente care pot fi consumate dupa reincalzire, dar deasemenea exista alimente care pot produce multe necazuri pentru organism.

Unele alimente nu isi mentin valoarea dupa reincalzire, citeste acest articol si afla care sunt cele 7 alimente care nu trebuie sa le reincalzesti.

Spanacul
Niciodata nu trebuie sa reincalzesti spanacul pentru ca poate duce la probleme de sanatate. Este recomandat sa il mananci imediat dupa pregatirea acestuia. Spanacul contine o rata ridicata de nitrati si acesti nitrati se transforma in nitrit odata ce este reincalzit. Acest lucru inseamna ca spanacul este cancerigen dupa reincalzire.

Telina
Telina este folosita mai ales in preparate de supa. Aceasta leguma contine nitrati si este la fel ca spanacul, adica nitratii se transforma in nitriti dupa reincalzire. Cel mai bine este cand reincalziti supa sa scoateti telina.

Sfecla
Aceasta leguma este foarta sanatoasa si contine nitrati, cu toate acestea poate fi daunatoare daca este reincalzita. Sfecla nu ar trebui reincalzita pentru ca astfel va devene daunatoare pentru organism.
Cartofii
Cartofii au numeroase proprietati utile, ceea ce ii fac foarte buni pentru sanatate. Daca lasati cartofii 1 zi sau 2 zile la frigider, isi pierd din proprietati, precum si calitatea lor dietetica. De aceea nu este bine sa reincalziti cartofii pentru ca poate fi destul de periculos pentru organism.

Ouale
Ouale pot fi letale daca le expunem la temperaturi foarte ridicate. Acest lucru este valabil doar pentru oualele reincalzite fierte sau prajite.

Pui
Daca mananci pui a doua zi dupa ce l-ai pregatit poate fi extrem de periculos. Poate cauza probleme digestive, acest lucru se datoreaza schimbarii structurii de proteine. Se recomanda sa mananci pui rece a doua sau a treia zi.

Ciuperci
Atunci cand este vorba de reincalzire, ciupercile sunt ingredientele cele mai riscante. Este foarte recomandat pentru consum dupa le-ai pregatit. Daca vreti sa mancati ciuperci a doua zi, asigurati-va ca le mancati reci. Pot provoca probleme mari digestive sau chiar cu inima.


spanacul telina sfecla cartofii ouale pui
Distribuie:  
Loading...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012745 (s)