News Flash:

SA NU ARUNCI COJILE DE OUA! Iata ce poti face cu ele. Nu te gandeai niciodata la asa ceva!

18 Iulie 2016
70758 Vizualizari | 0 Comentarii
coji de ou
Coaja de ou este o sursa de minerale si contine 90% calciu. Calciul este usor de absorbit de catre organism pentru ca compozitia sa chimica este aproape identica cu cea a dintilor si a oaselor.
Daca este consumat in cantitati mai mari, nu numai ca vei scapa de simptomele pe care le experimentezi cand ai lipsa de calciu in organism, dar vei si preveni osteoporoza, reducand totodata nivelul colesterolului si tensiunea arteriala, pentru ca ajuta la producerea celulelor sanguine.
Cojile de ou contin, de asemenea, fier, zinc, cupru, mangan, fluor, fosfor, crom. De aceea, multi experti recomanda cojile de ou ca si supliment de calciu.
 
Este recomandat sa iti incluzi in dieta zilnica intre 1.5 si 3 grame de coji de ou zdrobite. Aici gasiti cateva idei despre cum si de ce sa folositi cojile de ou:
 

Intarirea organismul si curatarea sangelui
Spala cojile de la 5 oua, zdrobeste-le bine si pune-le intr-un recipient cu 3 litri de apa. Tine produsul in frigider pentru 7 zile inainte sa il consumi. Bea cate 2 sau 3 pahare pe zi. Poti adauga si lamaie.
 
Glanda tiroida
Ia 8 coji de oua, spala-le perfect si zdrobestele foarte bine. Stoarce doua lamai peste si lasa-l in frigider pentru cateva zile. Cand se inmoaie cojile de ou, strecoara sucul si amesteca-l cu un litru de rakia (bautura traditionala din Bulgaria) si cu un kilogram de miere. Lasa mixtura sa stea pentru 7 zile inainte sa o consumi. Consuma o lingurita pe zi de 2 pana la 4 ori dupa mese.

Gastrita, ulcer
Zdrobeste cateva coji de ou. Alege un varf de cutit din ele, este o cantitate suficienta pentru a trata aceste probleme. Amesteca-le cu 2 linguri de suc de lamaie. Dupa ce se inmoaie cojile de ou, adauga un decilitru de lapte cald. Consuma acest amestec de doua ori pe zi – pe stomacul gol de dimineata si inainte de a merge la culcare.

glanda tiroida gastrita ulcer
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005613 (s)