News Flash:

Sa mancam sanatos! Reteta zilei de ciorba cu dovlecel

23 Februarie 2015
541 Vizualizari | 1 Comentarii
Ciorba de dovlecei



Calim ceapa tocata marunt pana devine sticloasa, apoi adaugam morcovul, pastarnacul si telina tocate cubulete micute si le calim impreuna in jur de 1-2 minute. Punem orezul la fiert separat.Stingem cu apa si lasam sa fiarba in jur de 15 minute. Adaugam dovleceii, frunzele de leustean, sucul de lamaie (sau zeama de varza murata), boabe de piper si sare. Dupa ce au fiert incorporam iaurtul amestecat cu un polinic ciorba calda, apoi oul batut in care am adaugat treptat 1 polonic ciorba calda si adaugam orezul fiert. 



Continuam sa fierbem inca 5 minute apoi oprim focul si servim.



Pofta buna!

calim ceapa orezul fiert
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

CRISTI  | #338
Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email crisburlacu@hotmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0993 (s) | 35 queries | Mysql time :0.027693 (s)