News Flash:

S-a trezit la usa cu amanta si cu un copil! Reactia sotiei a fost una de milioane! Nimeni nu se astepta la asa ceva…

1 Iunie 2018
1181 Vizualizari | 0 Comentarii
1

Aceasta este incredibila poveste a unui sot ce s-a trezit la usa cu amanta. Reactia sotiei a fost una de-a dreptul neasteptata.
Se intampla in 1947, la scurt timp dupa ce Dorothy si Cecil se casatorisera. Pe cealalta femeie o chema Lilian Stewart, iar Dorothy, in loc sa-i inchida usa in nas, a invitat-o in casa, pentru a-i afla povestea.
Astfel, Lilian i-a povestit sotiei cum l-a intalnit pe sotul acesteia, pe front, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. A fost o dragoste scurta, dar pasionala.
Cand barbatul s-a intors acasa, s-a casatorit cu Dorothy, fara ca femeia sa-i stie trecutul. Cateva luni mai tarziu insa, Lilian a aparut la usa lor in brate cu micuta Sandi, rodul iubirii dintre ea si Cecil.

Atunci femeia le-a explicat ca a ramas fara un acoperis deasupra capului, ca isi cauta serviciu si ca nu are cine sa aiba grija de micuta ei. A rugat astfel familia tatalui copilului ei sa o tina o vreme, pana cand se pune pe picioare.
Sotia lui Cecil insa, in loc sa o dea afara din casa, asa cum probabil ar fi procedat majoritatea femeilor, a acceptat pe loc sa o tina pe micuta Sandi pana cand situatia mamei ei se imbunatateste.
Dupa o vreme, Lilian a venit sa-si ia copilul acasa. O despartire dureroasa pentru Dorothy si Cecil, fiindca pana atunci nu reusisera sa aiba copii si o crescusera pe Sandi ca si cum ar fi fost fata lor, informeaza unica.ro.
La 70 de ani distanta insa, Sandi a decis sa contacteze familia tatalui ei. Astfel, a aflat ca mai avea trei surori cu care a tinut legatura si la un moment dat chiar s-au intalnit scrie a1.ro.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004642 (s)