News Flash:

S-a trezit dimineata si, cand a dat sa se ridice din pat, a simtit ceva ciudat intre picioare. Cand s-a uitat acolo si a vazut ce i se intampla, a inceput sa planga! E cutremurator ce a iesit din ea

14 Aprilie 2017
1776 Vizualizari | 0 Comentarii
in pat

Michael Onorati, un tanar din Statele Unite, a avut parte de o intamplare ciudata, pe care a tinut sa o impartaseasca cu prietenii lui de pe Facebook.


Totul a inceput intr-o dimineata, dupa ce acesta s-a trezit dintr-un somn odihnitor. Si-a dat patura la o parte de pe el, s-a ridicat in fund, dar cand a dat sa se ridice a inceput sa urle.

 

Motivul? Barbatul a facut un atat de panica in momentul in care a vazut ca laba piciorului drept era aproape neagra in totalitate. Omul nu intelegea ce i se intampla si era gata sa sune la spital, crezand ca sufera de o boala foarte grava, insa intr-un final a dezlegat misterul.


Prietena lui ii folosise una dintre sosete pentru a-si aplica pe piele crema autobronzanta. Barbatul nu a fost atent si s-a incaltat dimineata cu acea soseta dupa care, cand a ajuns acasa tarziu, a dat-o jos si s-a bagat direct in pat, fiind foarte obosit, scrie poatenustiai.ro.

 

Amuzat, el le-a povestit si prietenilor lui de pe retelele de socializare ceea ce i s-a intamplat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007213 (s)