News Flash:

S-a spus ca este insarcinata, iar acum Andreea Marin a tinut ca adevarul sa se afle de la ea

8 Martie 2018
1047 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea

In ultima vreme, s-au facut multe speculatii privind o posibila sarcina a Andreei Marin.

Fosta prezentatoare a emisiunii “Surprize, suprize” a dezmintit aceste zvonuri, iar acum a vorbit si despre relatia sa.

Bruneta le-a transmis si un mesaj tuturor femeilor, cu ocazia zilei de 8 martie si anume, sa aiba parte de sanatate din plin.

“De 8 Martie imi doresc dragoste de la iubitul meu si ii multumesc. (…) Ma simt echilibrata.

E simplist sa judeci, viata mea e mult mai complicata, lucrurile uneori nu rezista, pentru ca eu am decis sa nu rezist intr-o relatie care nu merge.

Nu stau sa suport lucruri de nesuportat.Nu ma gandesc acum la casatorie, dar nu o exclud ca posiblitate.

Mi se pare firesc sa fii optimist pana la capat. Si la 80 de ani voi fi optimista.Da, ma gandesc sa fac copii si imi doresc. Nu sunt insarcinata.

Ieri ar fi fost ziua de nastere a tatalui meu. De tata ma leaga tot drumul spre devenirea mea, el a fost un stalp. El m-a invatat sa zic “Nu exista nu se poate”, a spus Andreea Marin, la Pro TV.

Andreea Marin si Adrian Brancoveanu in varsta de 32 de ani, consulul Romaniei in Libia, au o frumoasa relatie de iubire inca de anul trecut, iar de atunci vedeta se simte mai fericita si mai implinita ca niciodata.

Prezentatoarea TV a vorbit si despre relatia pe care o are cu fiica sa, Violeta.

„Fireste, in alegerea mea conteaza in primul rand parerea copilului meu, pentru ca sunt o mama responsabila.

Daca am un copil fericit, de aici incolo incepe si fericirea mea si nu inainte de asta.

Poate sa imi placa cineva, dar daca vad ca nu am un copil multumit, nu pot sa merg mai departe”.

Cum isi reface viata Tuncay Ozturk dupa divortul de Andreea Marin

Tuncay Ozturk incearca sa isi refaca viata dupa divortul de Andreea Marin. Fizioterapeutul turc cauta tot felul de activitati care sa ii ocupe timpul liber si isi tine la curent fanii de pe Facebook cu noile sale ocupatii.

Fostul sot al Andrei Marin si-a petrecut zilele de Paste in natura, a invatat cum trebuie sa ai grija de albine si a jucat volei.

El le-a marturisit prietenilor virtuali ca vrea sa joace si intr-un spectacol de teatru pentru amatori.

„Doreste cineva miere cu albine pe ea? Este 100% naturala. Eu astazi am program de voie, am luat deja micul dejun, am petrecut printre albine si am jucat volei.

Cunoasteti un loc unde am putea sa jucam teatru doar pentru distractie?”, a spus Tuncay Ozturk.

Tuncay Ozturk a fost cel de-al treilea sot al Andreei Marin

Andreea Marin s-a casatorit prima data la 21 de ani, in 1995, cu afaceristul Cristian Gheorghita, insa mariajul lor a durat doar 3 ani.

In ianuarie 2006 vedeta s-a casatorit cu cantaretul si actorul Stefan Banica Jr. Impreuna au o fetita, Ana Violeta, nascuta in decembrie 2007. Ce doi si-au anuntat divortul la inceputul lui 2013.

Prezentatoare de televiziune si-a anuntat cel de-al treilea mariaj, cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk, la 3 ianuarie 2014, pe Facebook.

Andreea Marin a dezvaluit cum se mentine in forma: „Nu beau apa”

Andreea Marin a dezvaluit care este modul in care reuseste sa se mentina in forma. Vedeta a marturisit ca nu consuma apa, pentru ca nu poate, in schimb bea foarte multe sucuri, ceaiuri si supe.

“Sucuri, supe bune. Este foarte important lichidul. In ceea ce ma priveste am avut intotdeauna o problema cu apa. Nu pot sa beau apa, asa, pur si simplu.

Ma fortez sa o fac si caut tot felul de variante, astfel incat sa beau un lichid care sa fie gustos.

Daca e o supa, daca e un ceai cu aroma de fructe si fac anumite ceaiuri care te ajuta sa elimini mai mult, dar care sunt si foarte gustoase.

Fac cam doi litri pe zi si de dimineata pana seara imi e mai usor in felul asta. Apa n-as bea, cu siguranta, nici daca fac sport, care ma solicita si care imi cere lichid.

Asa ca fac supe creme foarte gustoase si sucuri naturale, pur si simplu, din fructe si legume.”, a spus Andreea Marin.

Cum se mentine Andreea Marin in forma
Andreea Marin spune ca face foarte mult sport pentru a se mentine in forma.

“Ne chinuim mult la sala de sport, ne chinuim cu dieta, nu e usor. Doar pentru o femeie cu un metabolism extraordinar poate fi usor lucrul asta(…)

Am 42 de ani si trebuie sa ma gandesc la preventie. Cred ca e bine sa nu ajungi sa ai nevoie, ci sa te gandesti din timp daca exista deja solutii pentru a prelungi starea de bine pe care o ai”, a mai declarat Andreea Marin.

Vedeta incearca sa-si creasca fetita sanatos si o invata sa aiba grija de ea inca de pe acum.

“Avem acelasi stil de viata, mult mai putin restrictiv pentru ca este copil si trebuie sa creasca si are nevoie de nutrienti in plus fata de un om matur. Este un copil si trebuie sa tin cont de asta”, a mai spus vedeta pentru o emisiune tv. poatenustiai.ro


surprize suprize bruneta andreea marin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006109 (s)