News Flash:

S-a deschis Targul de Paste la Timisoara

18 Aprilie 2016
1102 Vizualizari | 0 Comentarii
targ de paste
In acest sfarsit de saptamana si-a deschis portile cea de-a noua editie a deja traditionalului Targ de Paste.
Trecatorii vor putea cumpara de la decoratiuni specifice pana la accesorii sau produse handmade ori mancare.
Colaci secuiesti, gogosi, placinte, jambon, carnati, slanina, oua incondeiate, flori, icoane, ornamente de Paste, accesorii handmade – acestea sunt doar cateva dintre produsele ce pot fi achizitionate de la Targul de Paste. Zeci de comercianti ii asteapta pe timisoreni in Piata Victoriei, vizavi de Catedrala, unde au fost inghesuite anul acesta casutele pentru targ, scrie tion.ro.
Cei mai mici dintre timisoreni sunt asteptati, ca in fiecare an, la Atelierul Iepurasului, unde pot invata sa incondeieze oua, sa realizeze felicitari cu specific pascal, sa picteze ceramica sau sa exerseze la roata olarului. Prichindeii se pot da si in caruselul special amplasat cu ocazia targului.
Cea de-a noua editie a Targului de Paste a fost deschisa cu un concert de muzica de promenada sustinut de Fanfara „Timisoara Big Band”.
Nu numai centrul orasului a fost cuprins de atmosfera sarbatorilor pascale. Municipalitatea a amenajat alte doua zone din oras: Parcul Copiilor si piata din fata Scolii Generale nr. 30 din cartierul Soarelui. In centrul orasului, casutele vor sta deschise pana in 4 mai.

trecatorii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1405 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010329 (s)