News Flash:

S-a deschis Targul de Craciun din Piata Victoriei

30 Noiembrie 2015
1327 Vizualizari | 0 Comentarii
targ de craciun timis
Comerciantii nu au mai avut rabdare sa astepte taierea panglicii si deschiderea oficiala a Targului de Iarna din centrul Timisoarei, asa ca primele casute si-au ridicat obloanele si au scos marfa la mezat.  
Bineinteles, au fost deschise casutele care au cele mai apetisante produse: gratare, frigarui, ciolan, mititei, tot felul de specialitati din carne de porc, afumaturi, costita, pastrama, toba, sorici la gratar, carnati proaspeti sau afumati, cu mult usturoi, lebar, muraturi in aspic, racituri. Pentru cei care nu tin post, e o desfatare. Pentru ceilalti, sunt destule preparate gustoase: fasole, mancare de cartofi cu aroma de dafin, pilaf de orez cu legume, cartofi pai. Alaturi, borcane cu muraturi, de la gogosari si sfecla rosie pana la castraveti, ardei umpluti cu varza sau asortate.
Muncitorii lucreaza acum, pe ultima suta de metri, si la montarea plasei de lumini, dupa ce au ridicat stalpul de sustinere, iar altii se muncesc sa monteze bradul adus de la Gurahont, scrie ziuadevest.ro.
Targul de Craciun se deschide oficial pe 1 Decembrie, nu de alta, dar in afara de pomeniri, colive si depuneri de coroane, altceva nu se facea de Ziua Nationala a Romaniei. Acum avem si chestii 'pur romanesti', precum: Cover Up sau What's Up.
Pe inseratele lui 1 Decembrie, Piata Victoriei se va umple de lume si va astepta cu emotie startul pentru iluminatul public festiv. Telecomanda butonului pentru iluminat va fi, cel mai probabil, la viceprimarul Dan Diaconu, intrucat primarul Nicolae Robu s-ar putea sa fie pe drumul de intoarcere de la Roma-Szeged, unde va sarbatori Ziua Nationala alaturi de romanii din Roma, la invitatia acelora.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006042 (s)