News Flash:

S-a deschis Shopping City Timisoara

1 Aprilie 2016
1275 Vizualizari | 0 Comentarii
Timisoara Shopping City
Mallul din Calea Sagului si-a deschis portile, joi dimineata, pentru vizitatori. Investitia NEPI de peste 80 de milioane de euro le aduce timisorenilor o multime de surprize: o piscina semi-olimpica, o partie de schi in interior, un cinema multiplex, dar si peste 100 de magazine, unele chiar in premiera in Romania, precum si un food court si alte locuri de distractie.
Cei care calca in aceste zile pragul noului mall au parte de fel de fel de oferte, dar si de un maraton de concerte, organizat in zilele 1, 2 si 3 aprilie. Vineri, pe scena de la Timisoara Shopping City vor urca Andra si Vama, de la orele 18 si 20, sambata vor concerta trupele Phaser si Robin and the Backstabbers, de la orele 18 si 18.45, seara urmand sa fie incheiata de baietii de la Vita de Vie. Ultima zi de sarbatoare este dedicata iubitorilor de muzica populara. De la ora 17.30, atmosfera va fi intretinuta de Ansamblul Folcloric Doina Timisului, iar de la 19 Gasca Zurlii ii va amuza pe cei mai mici dintre timisoreni.
S-a lucrat in timp record la cel mai nou si modern mall din afara Bucurestiului, cel mai de succes proiect imobiliar de pe agenda NEPI in acest an. Centrul comercial grandios aduce impreuna cele mai recunoscute branduri nationale si internationale, mallul din Sagului devenind, totodata, un loc potrivit de petrecere a timpului liber. Prima faza a acestuia a fost inaugurata la sfarsitul lunii noiembrie, cu primul hipermarket Carrefour din regiune si cel mai mare magazin Media Galaxy din zona, alaturi de alti retaileri, scrie tion.ro.
Vizitatorii vor gasi la Shopping City Timisoara cele mai cunoscute branduri de moda, incaltaminte, accesorii, parfumerie, articole sportive si articole pentru copii, precum si cea mai generoasa oferta de distractie si petrecere a timpului liber din vestul tarii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005225 (s)