News Flash:

S-a deschis salonul de vinuri "Vinvest"

12 Aprilie 2014
893 Vizualizari | 0 Comentarii
Timp de trei zile, la Centrul Regional de Afaceri va fi patria vinului. Aici are loc ediţia cu numărul 11 al unuia dintre cele mai importante saloane dedicate vinului din Romania. Vor fi prezentări în standuri, demonstraţii culinare, dar şi două evenimente complexe, o seară a culturii gastronomice sarbe şi una a culturii gastronomice spaniole. Chiar înainte de Paşti, vizitatorii pot afla care sunt tendinţele actuale în domeniul vinurilor, care tip de băutură este „la modă”, cu ce vin îşi pot delecta papilele gustative la masa festivă.

Chiar dacă lipsit de strălucirea ediţiilor anterioare, Vinvest din 2014 se păstrează pe piaţă şi îşi aşteaptă vizitatorii cu vinuri de certă calitate. Sunt crame mai puţin cunoscute, cu suprafeţe cultivate mai mici, dar cu vinuri de certă calitate. Desigur, nu lipsesc nici câţiva dintre principalii vinificatori de pe piaţa românească. Colecţia de vinuri româneşti este completată de o serie de produse străine, sunt multe vinuri spanilole, iar publicul poate degusta toate aceste produse.

Vineri este programată o seară a culturii gastronomice sârbe, vor fi mai multe restaurante care vor oferi preparate tradiţionale sârbeşti. De asemenea, sâmbătă va fi ziua gastronomiei spaniole, un eveniment asemănător. Cele două acţiuni sunt reunite sub numele de „Zilele Vinului, Gastronomiei şi Culturii Internaţionale”.

Vinvest are loc în perioada 11 -13 aprilie, fiind deschis publicului vineri şi sâmbătă, între orele 11 – 20, respectiv duminică între 10 şi 17.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1097 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018022 (s)