News Flash:

Rusia ameninta ca ar putea SUSPENDA contactele diplomatice cu America

9 Octombrie 2016
1042 Vizualizari | 0 Comentarii
putin
Ministerul de Externe (MAE) al Rusiei a anuntat ca ar puteasuspenda contactele cu Departamentul de Stat american din cauzaacuzatiilor privind presupusele crime de razboi din Siria, a transmis diplomatia rusa, potrivit agentiei Tass.

"Prin acuzatiile care catalogheaza crime de razboi activitatile ruse din Siria Departamentul de Stat trebuie sa inteleaga ca acest lucru poate conduce la organizarea unui referendum in Rusia cu urmatoarea intrebare: «Trebuie sa oprim telefoanele la Ministerul de Externe?»", a transmis Maria Zaharova, purtatorul de cuvant al MAE rus. Diplomatia rusa a avertizat vineri ca declaratiile secretarului de Stat american, John Kerry, referioare la posibilele crime de razboi comise de Rusia in Siria arputea avea „consecinte juridice”. Secretarul de stat american a declarat vineri ca Rusia si Siria ar trebui investigate pentru crime de razboi, in contextul seriei de atacuri care au avut ca tinte unitati medicale din Siria.
"Este vorba de acte care necesita o investigatie adecvata pentru crime de razboi; cei care comit astfel de acte trebuie sa fie trasi la raspundere. Este vorba de o strategie intentionata de a teroriza civilii si pe oricine sta in fata obiectivelor militare ale Rusiei si Siriei", a spus John Kerry.

mae suspenda contactele acuzatiilor crime maria zaharova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006558 (s)