News Flash:

Rugby: Victorie cu bonus ofensiv pentru campioana Timisoara Saracens, la Iasi

11 Septembrie 2016
1003 Vizualizari | 0 Comentarii
timisoara saracens
Timisoara Saracens, campioana en titre a Romaniei la rugby, a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 49-24 (32-17) pe CS Politehnica Iasi, in ultima etapa a turului SuperLigii CEC Bank, si si-a adjudecat prima pozitie in clasament la finalul primei parti a competitiei. 
In ciuda scorului inregistrat, meciul nu a fost unul foarte usor pentru banateni, ''studentii'' ieseni reusind sa-i puna in dificultate in mai multe randuri, mai ales pe parcursul primelor 40 de minute dar si pe finalul partidei. 
Timisorenii si-au asigurat punctul bonus ofensiv chiar dupa primul mitan, datorita eseurilor reusite de Marius Simionescu (2), Stelian Burcea si Jody Rose, trei dintre ele fiind transformate de Vali Calafeteanu, acesta reusind si fructificarea a doua lovituri de penalitate. 
Gazdele au punctat, in prima repriza, prin doua eseuri, unul fiind de penalitate, transformat de Daniel Plai, celalalt reusit de Igor Orghianu, de asemenea transformat de Plai, tot acesta din urma concretizand si o lovitura de pedeapsa. 
In partea a doua a jocului, fara a mai forta prea mult, ''sarazinii'' au mai reusit 3 eseuri, prin Jody Rose, Gabriel Conache si Lotter Pretorius, doar unul fiind transformat de Calafeteanu, de partea cealalta, Poli izbutind inca un eseu, prin Andrei Toader, transformat de Plai. 
Cu aceasta victorie, Timisoara Saracens ajunge la acelasi numar de puncte in clasament cu Steaua - 24 - dar o depaseste ca urmare a punctaverajului superior si a meciului direct castigat. In schimb, iesenii termina turul pe locul 5, cu 9 puncte. 
Ultimul meci al etapei a 7-a din SuperLiga va fi cel dintre Dinamo si CSM Stiinta Baia Mare, duminica, de la ora 16,00. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005983 (s)