News Flash:

Rugaciunea lumanarilor aprinse poate sa faca minuni pentru cei care o rostesc

10 Octombrie 2017
1108 Vizualizari | 0 Comentarii
rugaciune
Ai ajuns intr-o situatie din care simti ca nu mai ai cale de scapare? Suferi de o boala careia niciun medic nu-i vine de hac? Ai nevoie de puterea divina pentru a iesi din impas sau pentru a trece peste un obstacol? Ritualul lumanarilor, insotit de rugaciuni, te ajuta miraculos.

Ai nevoie de 40 de lumanari de ceara, sfintite la Biserica. Pentru ca rugaciunea sa aiba efectul dorit, este de preferat sa alegem o zi de vineri in care s-a tinut post negru.
Ritualul lumanarilor se va face seara, dar neaparat trebuie finalizat inainte de miezul noptii. Se aprind cele 40 de lumanari si, pentru fiecare dintre ele, se va rosti de cate 4 ori „Tatal nostru”, in total de 160 de ori. Dupa ce lumanarile au ars complet, se va rosti, o singura data, Rugaciunea lumanarilor aprinse, pe care o gasesti mai jos.

Incepand de a doua zi, se va tine post vreme de sapte zile, timp in care vei avea grija sa nu gresesti nici cu vorba, nici cu fapta, nici cu gandul. Vei mai avea nevoie de inca 42 de lumanari, caci, in fiecare dintre cele 7 zile de post, vei mai aprinde cate 6 lumanari si vei rosti de fiecare data „Tatal nostru” de cate patru ori pentru fiecare lumanare aprinsa.
La final, vei rosti din nou Rugaciunea lumanarilor aprinse. Apoi, timp de 6 saptamani, trebuie sa aprinzi cate o lumanare in fiecare miercuri si vineri, zile in care vei tine post. Resturile de ceara care raman nu se arunca, ci se duc la biserica sau se ingroapa, scrie formula-as.ro.

Rugaciunea lumanarilor aprinse
„Doamne Dumnezeul meu, precum arde lumanarea mea de repede, asa sa ma ajuti si Tu, impreuna cu Maica Domnului si cu toti sfintii! Fa sa piara tot atat de repede toate farmecele, spurcaciunile, relele si patimile, blestemele si lucrurile diavolesti, descantecele, mestesugurile si uneltele diavolesti de la locul unde stau, de la casa mea, din familia mea, de la cei bantuiti de patimi (bautura, cafea, tutun, curvie, jocuri de noroc, neascultare si nesupunere, injuraturile de cele sfinte), din capul meu, din trupul meu, din sufletul meu.
Doamne, ajuta-ma sa-mi recapat sanatatea, linistea, sporul si prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez, sa fiu binevazut, sa am spor in casa, sanatate la animalele domestice, sa fiu ferit de accidente si de rele intamplari, eu si casa mea, familia si colaboratorii mei.
Doamne, departeaza vrajmasii si imblanzeste-i. Da-mi o soarta buna si fa sa se dezlege cununiile si facaturile, sa fiu ferit de argintul viu si lucrurile vrajitoresti sa nu aiba putere asupra mea.
Doamne, fereste casa mea de ura, invidie, de certuri, de batai, de boli molipsitoare, de betii, de anturaj prost. Doamne, fereste familia mea si sufletele noastre de toate incercarile si rautatile si da-ne, Doamne, sanatate, impliniri, realizari si viata fara de primejdii.

Doamne, intareste-ma si pastreaza-mi credinta. Ocroteste-mi parintii, fratii, surorile (se rostesc numele rudelor mentionate) si dezleaga blestemele viilor si mortilor cazute asupra noastra. Lumineaza mintea si calea copiilor nostri, da-le spor la invatatura si reusita in viata.
Doamne, vegheaza si intareste pe toti cei de-un neam si de-o credinta cu noi. Doamne, ai grija de toti copiii si de copiii mei. (Se spun acum toate numele celor pentru care te rogi. )
Doamne, da-ne painea cea de toate zilele si linistea ta cea sfanta! Doamne, fa sa se implineasca rugaciunile noastre!
Doamne, ajuta-ne!
Doamne, iarta-ne!
Doamne, miluieste-ne!
Doamne, fie-Ti mila de noi!
Doamne al puterilor, fii cu noi!
Amin!”


preluat de pe ortodoxia

ritualul lumanarilor tatal nostru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007849 (s)