News Flash:

Rugaciunea care indeplineste orice dorinta pentru cel care o rosteste

11 Martie 2018
1152 Vizualizari | 0 Comentarii
Gherontie Puiu

Parintele Gherontie Puiu, de la Manastirea Caraiman, ne-a lasat mostenire o rugaciune foarte puternica, ce implineste orice dorinta celor credinciosi.
“Intr-o noapte, pe cand dormeam, m-am trezit cu un biletel in mana”, povestea parintele Gherontie, staretul manastirii Caraiman din Busteni, judetul Prahova.
Parintele a mai continuat: „N-am stiut niciodata cine l-a scris si cum a ajuns la mine. Era dintr-o hartie obisnuita, dar scrisul nu era deslusit; de-abia am putut sa-l descifrez, de parca erau litere chinezesti. Si dupa ce l-am deslusit, am gasit in el scrisa o rugaciune. Aceasta: “Doamne, intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei”. AMIN!

Si mai scria acolo ca trebuie spusa, cu credinta, de 30 de ori pe zi, vreme de 40 de zile, si ca indeplineste orice dorinta a celui ce o rosteste. “
Toti cei care au probleme de orice fel trebuie sa spuna cu credinta aceasta rugaciune de 30 de ori pe zi, timp de 40 de zile, iar Maica Domnului ii va ajuta!

Observatie: Sfintii Parinti ai Bisericiine invata ca Dumnezeu raspunde intotdeauna la dorintele inimii omului, daca aceste dorinte sunt de folos si conforme cu sfanta Sa voie pentru om. De multe ori vedem cum, dorindu-ne din tot sufletul un anumit lucru, Dumnezeu nu ni-l da, si dupa ani de zile descoperim ca acel lucru ne-ar fi fost chiar vatamator daca s-ar fi implinit in viata noastra. De aceea, sa avem nadejde ca Dumnezeu ne va da tot ceea ce ne este de folos, si sa nu ne mahnim atunci cand nu primim intotdeauna ceea ce cerem. Doamne, ai mila de noi si ne mantuieste!
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005983 (s)