News Flash:

Rudel Obreja ataca decizia din dosarul Gala Bute: Am fost condamnat si nu sunt de acord cu solutia

12 Iunie 2018
977 Vizualizari | 0 Comentarii
rudel obreja

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a atacat luni la instanta suprema, prin recurs, decizia de condamnare din dosarul Gala Bute, invocand doua exceptii de neconstitutionalitate. Rudel Obreja a spus instantei ca dosarul reprezinta o inscenare.
„Acest dosar a inceput impotriva mea cu o minciuna. S-a reusit o inscenare impotriva mea. Am fost condamnat si nu sunt de acord cu solutia data de instanta de apel si m-am prezentat. Va rog sa-mi permiteti sa-mi dovedesc singur nevinovatia si sa admiteti exceptia de neconstitutionalitate”, a spus Rudel Obreja in fata judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ).

Concret, aparatorul lui Rudel Obreja a invocat, in sedinta de luni de la instanta suprema, doua exceptii de neconstitutionalitate ce vizeaza articole de lege privind efectuarea unei expertize in cadrul unui proces penal, respectiv compunerea completului de judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ)

Rudel Obreja a fost condamnat, saptamana trecuta, de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) la 5 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute, decizia fiind una definitiva.


Potrivit deciziei magistratilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Rudel Obreja are de executat cinci ani de inchisoare in dosarul Gala Bute, pentru complicitate la luare de mita. In aceeasi cauza, judecatorii au admis o solicitare a fostului presedinte a Federatiei Romane de Box, iar acuzatiile de evaziune fiscala au fost desfiintate.

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a fost condamnat in prima instanta la patru ani de inchisoare.

In acelasi dosar, magistratii instantei supreme au condamnat-o, marti, pe Elena Udrea, la 6 ani de inchisoare, decizia fiind definitiva.

Judecatorii au decis sa mentina pedeapsa primita de Elena Udrea in prima instanta. In acelasi dosar, Tudor Breazu a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la luare de mita, Dragos Botoroaga la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, in timp ce fostul secretar general in MDRT, Gheorghe Nastasia, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita.


gala bute rudel obreja
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007090 (s)