News Flash:

Ruby a facut-o de oaie la Zilele Focsaniului „I-am pus baietelului meu mana la ochi!” Cei din primul rand au vazut ABSOLUT TOT

15 Iulie 2017
3371 Vizualizari | 0 Comentarii
ruby

Weekend-ul trecut au avut loc Zilele Municipiului Focșani și „baronul” Marian Oprișan nu s-a uitat la bani, invitând toată floare cea vestită a industriei muzicale românești, în frunte cu Smiley, Lora, Alex Velea, Iris, Sylvia, Nicole Cherry, Nicolet Nuca, Andreea Banică, Ionuț Dolănescu și Maria Ciobanu.


Dintre toți, însă, Ruby a fost, fără doar și poate, adevărata vedetă! Și nu neapărat în sensul pozitiv! Asta pentru că artista a concertat îmbrăcată într-o rochie de culoare roșie mult prea crăpătă, cu vedere „la mare”, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

 

Iar dacă reprezentanții sexului puternic au fost, în mare parte, încântați de apariția Rubynei, nu același lucru se poate spune despre femeile care au asistat la întreaga scenă. „Am venit cu băiețelul meu de 10 ani. Fata aia, Ruby, nu are nicio rușine! Pai cum, dom’ne, să vii așa?! I-am pus fiului meu mâna la ochi când s-a aplecat„, ne-a declarat, revoltată, o mamă care a participat la concertul de pomină din Piața Unirii.


sa33sa34

 


ruby
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005500 (s)