News Flash:

Rromii de pe Romulus nu renunta la turnuletele ilegale

30 August 2014
640 Vizualizari | 0 Comentarii
Proprietarii palatului de pe strada Romulus din Timisoara nu renunta la turnulete, chiar daca reprezentantii primariei le-au adus la cunostinta ca au descoperit faptul ca respectivele elemente sunt ilegale si trebuie desfiintate. Oamenii nu inteleg de ce acum trebuie sa renunte la ele daca timp de 25 de ani… n-au deranjat pe nimeni, spune primarul Nicolae Robu. Autoritatile locale vor apela la instanta in acest caz.
Toata povestea a fost descoperita la finele lunii trecute, dupa ce primarul Nicolae Robu a fost sesizat, pe Facebook, ca se inalta turnulete la un palat de pe strada Romulus, iar edilul-sef a descins la fata locului, unde se lucra de zor fara ca proprietarii sa detina autorizatie de construire pentru lucrarile efectuate. A fost aplicata o amenda si s-a dispus sistarea lucrarilor, dar asta nu i-a prea impresionat pe detinatorii imobilului, muncitorii vanzandu-si in continuare de treaba la turnulete…
Proprietarul, Florin Radulescu, ginerele fostului bulibasa Mihai Nicolae, zis „Benga”, afirma atunci ca face lucrari de renovare – e adevarat, fara autorizatie -, dar ca turnuletele de pe acoperis sunt legale si au fost ridicate inca din anii ’90 cu voia primariei, scrie Tion.ro.
Autoritatile s-au pus pe verificari si au constatat in cele din urma ca nivelul cu turnulete a fost ridicat ilegal, asa ca ce s-a construit ilegal trebuie demolat.
Oficialii municipalitatii spun insa ca proprietarii imobilului n-au nicio intentie sa desfiinteze turnuletele, asa ca vor initia o actiune in instanta in acest sens.

nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 34 queries | Mysql time :0.040365 (s)