News Flash:

Roxana Dobre a vrut sa ii faca o surpriza iubitului, Florin Salam dar acesta a innebunit de nervi. Motivul este unul incredibil!

11 Octombrie 2016
1978 Vizualizari | 0 Comentarii
florin salam
Florin Salam si Roxana Dobre par sa treaca prin momente dificile in aceasta perioada. Mai exact, ea fiind insarcinata pare sa simta nevoia ca el sa ii fie alaturi, dar manelistul este extrem de ocupat cu turneul european pe care il are in aceste zile, el renuntand la a mai canta in Romania. Iar de aici... au aparut incurcaturile.
 
Mai exact, la doar cateva zile dupa ce Florin Salam a parasit Romania si a mers in Germania, Roxana a vrut, din tot sufletul sa ii faca o surpriza. Si, evident, a ”uitat” sa ii spuna ca vrea sa il viziteze, doar pentru a petrece cateva ore impreuna. Din pacate pentru ea insa, Florin Salam a prins de veste ca urmeaza sa primeascavizita celei pe care o numeste sotia lui si, nervos nevoie mare, a pus mana pe telefon pentru a o certa ca face asemenea gesturi. Evident, manelistul i-a explicat ca nu este nervos pentru ca vrea sa il vada, ci pentru ca se expune oboselii unui drum cu avionul pana in Germania si inapoi, pentru doar cateva ore pe care le-ar putea petrece impreuna. Si, asa cum era de asteptat, cearta lor s-a lasat cu lacrimi din partea Roxanei care i-a reprosat lui Salam ca pune pe primul loc cariera si familia abia pe al doilea.
 
A decis sa nu mai cante in Romania
Ziua de 4 octombrie a fost ziua din care, teoretic, Florin Salam nu va mai canta in Romania, motiv, de altfel, de cearta intre manelist si membrii trupei sale, cu totii fiind solicitati pentru un recital in urma caruia ar fi incasat o suma uriasa de bani. Cu toate acestea, Florin Salam nu s-a lasat convinsa sa urce pe scena, el fiind decis sa mai cante doar in strainatate. "In ultima perioada, Florin Salam a cantat pentru altii. Banii pe care ii lua pe dedicatii trebuia sa-i dea inapoi ca daca nu, era amenintat; imi spui ca ma tai, ca nu stiu ce. (...) Nu e vorba de acei interlopi, pe care-i numeri pe degetele de la o mana, pentru ca nu fac marlanii de genul acesta! (...) A fost o faza, pe data de 20 septembrie, Florin a trebuit sa cante undeva, dar nu a putut pentru ca i-a fost rau. Efectiv a avut o cadere, obosit. Imagineaza-ti ca a cantat in cinci locuri diferite cate doua ore. Imi pare rau ca Roxana trebuie sa afle de la televizor, ea nu stia nimic de asta. Atentie, el voia sa mearga, dar nu l-am lasat. Am chemat salvarea pentru a-l salva pe Salam. (...) S-a dus sa duca 4.000 de euro, pentru ca nu putea sa cante. Si cineva a zis ca 10.000 trebuia sa dea. Apoi a venit cu amenintari, ca-l taiem, ca nu stiu ce. Nu inteleg de ce chestia asta! Eu am sa pornesc si am sa fac reclamatii peste tot. Inclusiv eu am primit primit amenintari pe telefon. (...) Eu sunt prietenul lui. Nu sunt nici impresarul, nici managerul, sunt prietenul lui Florin Stoian. Va canta numai afara, unde are deja cantari. (...) Florin Salam a cantat pentru altii. (...) Florin Salam este afectat in urma scandalului", a marturisit Puiu Gheorghiu

florin salam roxana dobre surpriza vizita nervos certa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006564 (s)