News Flash:

Rovana Plumb anunta pana cand va conduce Viorica Dancila Guvernul

31 August 2018
829 Vizualizari | 0 Comentarii
Rovana Plumb

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, joi, la Mamaia, ca premierul Viorica Dancila va conduce Executivul pana la alegerile urmatoare, in ciuda speculatilor adversarilor politici.
Rovana Plumb a declarat, la deschiderea Scolii de Vara a PSD, de la Mamaia, ca Viorica Dancila este „un om de echipa, un lider politic care isi iubeste tara si care are foarte multe cunostinte la nivel european”.

„O cunosc de foarte mult timp, este un om profesiniost, este un om de echipa, este un lider politic care isi iubeste foarte mult tara care are foarte multe cunostinte la nivel european in ceea ce priveste parteneriate si se dedica in fiecare zi implementarii programului de guvernare pentru a raspunde tuturor nevoilor pe care romanii le au”, a spus ministrul Fondurilor Europene.

Intrebata de ce s-a creat o imagine negativa in ceea ce o priveste pe premier, Rovana Plumb a raspuns ca adversarii politici pot specula orice, insa Viorica Dancila va conduce Executivul pana la urmatoarele alegeri.

„Fiecare dintre noi poate sa aiba o parere insa parerea unanima pe care Partidului Social Democrat o are despre doamna Dancila, pe care o cunoaste de foarte multi ani si stim cat de dedicata este activitatii pe care o desfasoara, este ca e un bun premier. In rest, adversarii politici pot specula orice, important pentru noi este sa implementam programul de guvernare si vom face acest lucru. Doamna prim-ministru Viorica Dancila va conduce acest Executiv pana la alegerile viitoare cu certitudine”, a mai spus Rovana Plumb.

Declaratiile ministrului Rovana Plumb au fost facute la deschiderea Scolii de Vara a PSD, la Mamaia, unde sunt asteptati sa participe mai multi lideri PSD.


viorica dancila rovana plumb
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005750 (s)