News Flash:

Romanul condamnat in Malaezia va fi spanzurat!

3 Martie 2015
972 Vizualizari | 1 Comentarii
Ionut Alexandru Gologan
Ionut Alexandru Gologan, romanul condamnat la moarte in Malaezia, va fi executat prin spanzurare.
Sansele ca Ionut Alexandru Gologan sa scape de condamnarea la moarte sunt acum aproape de zero. Tanarul de 23 de ani s-a prezentat pe 16 februarie in fata judecatorilor la recursul intentat de Ambasada Romaniei in Malaezia, insa romanul nu a avut practic nici o sansa, in conditiile in care avocatul Datuk Sivananthan, angajat pentru a-l apara, nu s-a prezentat la proces.
Fara sa cunoasca limba si fara un avocat de partea lui, sentinta a cazut nemiloasa: romanul va fi executat in luna august a acestui an. Sentinta a fost scrisa simplu, intr-un tabel redactat in excel, afisat la intrarea in tribunal, in care se specifica si modul in care condamnatul va fi ucis: prin spanzurare.

malaezia datuk sivananthan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Catalin  | #406
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: cata.vramita@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1024 (s) | 23 queries | Mysql time :0.041229 (s)